Koneet ja laitteet

Liesiuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi/pakastin, kahvin- ja vedenkeitin, tv, dvd, radio, pyykinpesukone, vaatteiden kuivauskaappi, pölyimuri, puhallinilmakiertoinen lattialämmitys,takka, lämminvesivaraaja, eril.- WC, sähkösauna, pesuhuone, suihkutilat.

Astiasto

Perusastiasto ruoan valmistukseen, ruokailuastiat 4-hengen huoneistot 6-hengelle, 6-hengen huoneistot, 8-hengelle

Muut

Vuode- ja liinavaatteet, pyyhkeet, pesuaineet, takkapuut ulkovarastosta pihalta. Autopistokepaikka, valugrilli ”Garden” pihalla

Pihagrillin käyttö

Pihagrilli ”Garden” on kaikkien käytössä, löytyy piha-alueelta. Grillipuut löytyvät vajasta B talon päädysta. Käytön jälkeen grilli puhdistetaan ja tuhkat erityiseen tuhka-astiaan, näin grilli on valmiudessa seuraavalle käyttäjälle.

Huoneistojen lämmitys

Huoneistojen lämmitysjärjestelmä on sähköllä toimiva ilmakiertoinen lattialämmitys. Lämmityskoneisto sijaitsee tuulikaapin lattian alla ja toimii termostaatti ohjauksella. Koneiston käydessä syntyy humiseva ääni. Huoneiston lämpötilaa ohjataan termostaatilla sisääntulo-oven vieressä seinällä. Termostaattia ei ole suotavaa muutella, lämpötilat tarkistetaan vaihtopäivänä. Kun takkaa lämmitetään on huomioitava, että takan lämpö nostaa huoneiston lämpötilaa, johon termostaatti reagoi niin, että lattialämpötila alenee.

Jätehuolto

Jätesäiliö löytyy B-talon päädystä pihalla ja on ns. sekajätesäiliö. Huomiotava, takkojen ja grillin tuhkia ei saa laittaa jätesäiliöön, tuhkille on oma astiansa.

Lemmikkieläimet

Mukana olevista lemmikkieläimistä on ilmoitettava. Tehostetun siivouksen lisämaksu, 20 €/lemmikki, jätetään huoneistossa olevaan kirjekuoreen.Isot huoneistot

Majoitushaku
Yhtiön vaihtopäivä on perjantai
Lyhyet varaukset vastaanotosta.


Pienet huoneistot

Majoitushaku
Yhtiön vaihtopäivä on perjantai
Lyhyet varaukset vastaanotosta.