Saapuminen, avainpalvelu ja RCI-kalenteri

Ilmoitus saapumisesta
Viikko-osakkeen omistajan tulee ilmoittaa vastaanotolle sähköpostitse viimeistään viikkoa ennen lomaviikon alkua käyttääkö huoneistoa. Vastikkeet on maksettava niiden eräpäivänä. Mikäli vastikkeet on maksamatta eräpäivän jälkeen, huoneiston palveluun mahdolliselle käyttäjälle, ei ole varauduttu. Vastikkeet laskutetaan puolivuosittain etukäteen heinäkuussa ja marraskuussa. Halutessaan omistaja voi luovuttaa viikon toisen henkilön/ henkilöiden käyttöön, tästä on ilmoitettava vastaanotolle käyttäjien tiedot. Huoneistot ovat käytettävissä tulopäivänä klo 16.00 alkaen ja huoneistot on luovutettava lähtöpäivänä klo 10.00. Muusta luovutusajasta on sovittava siivous-palvelun kanssa.

Lähdettäessä
Avain jätetään huoneiston pöydälle, ikkunat ja ovet kiinni. Lisäksi toivomme, että roskat viedään, käytetyt liinavaatteet kerätään kasaan, astiat pestäisiin, likaisia astioita ei saa jättää suljettuun koneeseen.

Avainpäivytys
Vastaanotto päivystää Loma-Kolin Portin liikehuoneistossa.

Pe klo 16-22
La 10-12
Puh. 040-137-20-90 (24h)

Tulijoita pyydämme ottamaan kopio maksetusta vastikemaksusta tai vaihtovahvistus mukaan. Tämä sen vuoksi, että vastaanottohenkilö pystyy tarkistamaan vastikemaksutilanteen.
Muina aikoina saapuvat voivat tiedustella huoneiston avainboksikoodia puhelimitse ennen saapumistaan vastaanoton numerosta tai sähköpostitse.
kolikeskus@gmail.com

Yhteydenottoja ja tiedottamista varten alamme keräämään osakkaiden s-postia tietoja, jolloin pystymme palvelemaan omistajajäseniämme paremmin. Pyydämme osakkaita ilmoittamaan sähköpostiosoitteensa seuraavaan käynnin yhteydessä tai suoraan vastaanotolle.
kolikeskus@gmail.com

RCI-vaihtojärjestelmä
Koli Country Club on yhteistyössä RCI-vaihtojärjestelmän kanssa ja käytämme RCI-viikkokalenteria, jossa viikkonumero määräytyy vaihtopäivän, perjantai, mukaan.

Saapumispäivän varmistus
Lomakeskus ei voi järjestää huoneistoa jos tulette väärälle viikolle. Huomioikaa RCI-viikkokalenterin vuosittainen muutos kerran seitsemässä vuodessa, joka johtuu siitä että, vuodessa on 53 viikkoa. Vuonna 2016 on 53 viikkoa.